Cursuri

Cursurile abordează procesul de investigare a infracțiunilor digitale, începând de la colectarea probelor, continuând cu analiza acestora și concluzionând cu raportarea dovezilor.

Windows Forensic

Mobile Forensic

Linux Forensic

Curs personalizat

De ce să ne alegi?

Pentru că oferim:

Cursuri interactive

Mai mult decât o gamă variată de subiecte, cursurile noastre sunt interactive. Procesul de învățare este facilitat de aplicarea cunoștințelor.

Cei mai buni traineri

Nu am spus-o noi.

Foști participanți și foști parteneri au zis acest lucru. Așa că pregătește-te să faci aceeași afirmație! 

Practică

Dacă este din domeniul tehnic, este nevoie de practică, nu doar teorie. Astfel că vom aplica împreună cunoștințele dobândite pe parcursul cursurilor.

Certificat

Pentru că lucrăm cu dovezi, suntem conștienți că vei avea nevoie de ceva scris pentru actualul sau viitorul angajator. Așadar, îți oferim certificatul la final.

Ce spun foștii cursanți

despre noi

“Am descoperit că mai aveam multe de învățat!”

Dintotdeauna m-a pasionat domeniul tehnic, crescând în era computerelor și a smartphone-urilor. Am descoperit singur cum funcționează și credeam că nu mai există secrete. Dar am ajuns la cursul de Windows Forensic, unde am fost surprins să văd că încă mai am multe de învățat.

“Credeam că laptopul meu e sigur. Credeam.”

Mă consideram peste nivelul mediu în termeni de securitate Windows. Iar acum, după ce am terminat cursul și am văzut și practic despre ce este vorba, mă întreb câți oameni sunt ca mine? Cursul de Windows Forensic nu mi-a deschis doar ochii, ci și mintea.

“M-am bucurat că am primit un toolbox complet”

La cursuri, nu a fost doar teorie, ci am avut și parte practică. Ba mai mult decât atât, am învățat cum să creăm un toolbox pe care să-l folosim ulterior în recuperarea de date sau în diagnosticarea unui dispozitiv.

Ce pierzi

Dacă nu te înscrii

Certificat

Acces la informații

Suport specializat

Toolbox pentru recuperarea datelor

Practică

Dezvoltare profesională

Acces la documentații

Garanție tip „money back”